V Nathalie: Löjlijgt!

17 maj 2011

Löjlijgt!

Tycker vissa som bloggar är rent ut sagt löjliga! :o Bara säger saker hit o dit, som inte stämmer, tävlar med andra, osv osv osv.. Varför inte bara skriva sanning, om eran vardag m.m?

Har iallafall haft fin besök idag av Susanne! :) Hunnit prata massa strunt, druckit massa kaffe + ätit massa kakor!! :) Ska snart kila till Ankan & Kalle :)

Men först, plocka upp efter vildingen. ;)

4 kommentarer:

  1. Håller helt med dig! Tycker det är förjäkla tråkigt att vissa människor använder sin blogg för att hänga ut andra och försöka vrida och vända folks syn på de människorna..

    SvaraRadera
  2. Haha jag säger de samma! Speciellt en viss person gör verkligen bort sig totalt! Hon borde börja leva i verkligheten istället ;)

    SvaraRadera
  3. SV; nej det är ju inte det! Ska försöka "träna" bort det själv med å ändra tänket lite då jag får attackerna... får se hur det går (:

    Ja verkligen! Jag menar, varför sitta och klanka ner på andra människors bloggar, nog har jag sagt min åsikt om folk ibland men jag har inte ägnat ett helt inlägg till att skriva skit och anta saker hit och dit. Nej ush, nog finns det roligare saker man kan skriva om och lägga sin energi på :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. SV; Eller hur!

    Han har just fyllt 3 :) Jo, jag är gravid igen också, beräknad i början av augusti :)
    Kram

    SvaraRadera