V Nathalie: Hejdå = vinka!

20 februari 2011

Hejdå = vinka!



Ja, hejdå = vinka. De har min lille plutt lärt sig. Vi hade ju Jessica på besök igår, Linus kom hem, åt mat och åkte lika fort igen för o kolla på Jonas garage i Älekulla. Dom ska tydligen bygga ut, göra nytt eller va de va! Så när han åkte sa Linus Hejdå, och Filip vinkade så glatt, sen satt han o vinkade mot yttedörren.. Jessica sa hejdå flera flera gånger och han vinkade. Sötnos!

Jag frågade honom även flera gånger om jag kunde få en puss. Men när de inte passar honom så skakar han bara på huvudet, jaha! Tack för den då.. haha !! Kul i hans utveckling nu.. Han börjar verkligen bli klar. Mysbarn!

Mannen i huset jobbar för fulla muggar idag. Vi här hemma har väl hunnit med sådär mycket, haha. Lilleman har iallafall hunnit med o sova. Visst, de var inte speciellt länge, men han sov, så snart ska jag byta om från pyjamas på honom o packa ner honom i vagnen för en promenad. De är ju så himla underbart väder. VÅR på gång? önsketänkande.

När gubben kommer hem ska vi åka en sväng till Kinna. Ska hälsa på Josefin och Maja. De va ett tag sen. Och sist vi sågs blev allt så fel, tyvärr! Så får väl reda ut detta dumma dilemma..



Saknar sin bästa vän!

1 kommentar: