V Nathalie: 2 timmar senare!

4 januari 2011

2 timmar senare!



Igår åkte vi ju som sagt in till barnakuten i Borås. Filip ville ju inte äta, och de lilla han åt kräktes han upp igen, han blev lös i magen, innan vi åkte skulle jag byta blöja och märkte att han inte kissat nästan någonting under dagen! Han sov mest del av dagen igår faktiskt ..

När vi kom in till akuten så fick ett glas med äppeljuice till Filip som vi skulle försöka få i honom, i väntan på barnläkaren som tog 2 timmar! Filips humör blev sämre och sämre, tröttare och tröttare blev han. När barnläkaren äntligen kom så kände hon lite på honom, kollade öron och hals. Sen fick vi bara svaret "han har ett virus" .. Okej! De sa ni till vännerna första gången dom var inne också!
Men vi får vänta och se, dom skrev ut hostmedecin iallafall..

Linus gick efter en stund ner och köpte kaffe, han var så trött! Så där nere i Cafét stötte han på Linda. Så när vi skulle åka hem så fick vi gärna kika upp en sväng till dom, de gjorde vi. Alla såg förvånadsvärt pigga ut. (vilket man inte brukar göra när man ligger på sjukhuset).. Vi sa typ hej, och hon berättade lite om Chris och Kevens tillstånd, grabbarna pratade lite. Sen va klockan så mycket så vi åkte hem. Va tvungen att hinna till Knalleland innan kl 21 då apoteket där stängde. Vi hann.. :)

Idag efter första dosen med medecin så är han redan bättre, han behåller sin mat!

Nu ska jag greja lite här medans lilleman sover!

vi hörs sen ..

keven!

Keven & Filip leker ..




1 kommentar: