V Nathalie: Bus å lek!

17 december 2012

Bus å lek!

Idag har vi haft Jennifer å barnen här på bus å mys .. Jag har lyckats skälla ut försäkringskassan också.. Ibland är dom bara för mycket. Men förhoppningsvis så löste de sig. De återstår å se innan jul! Nu sitter jag å barnen å leker i deras "lekrum", för mig kallas de bombnedslaget! Haha .. Men de ska vara ett lekrum iallafall!! :)

1 vecka kvar till julafton idag! ❤



3 kommentarer:

  1. Väkommen tillbaka får man väl säga :-) Vad roligt att du börjat blogga igen!!!
    Hur är det? hur har ni haft det?

    Svar: ja du har säkert rätt. Förmodligen så märker jag när det är dags. Men jag är väl mest rädd att jag ska vänta för länge. Att vi inte ska hinna till förlossningen i tid eller nåt :/ Speciellt då det är vinter och halt. Tar normalt ca 40 minuter att åka (när det är isfritt vill säga, och man åker lagligt). Så vi får väl se...
    Lite nervöst är det allt...

    SvaraRadera
  2. Ja men det är ju lite så - man VET att det kan gå förbaskat fort, och det är det som gör mig nervös :-/ Men jag hoppas att värkarna sätter igång när Tommy är hemma i alla fall. Det skulle kännas mycket tryggare faktiskt!

    Vad har försäkringskassan krånglat med nu då? jag är så jäkla trött på dom. På riktigt!!! Shit vad jag tycker att dom är jobbiga!!! Jäkla drygpittar! Det ska skickas papper fram och tillbaka hela tiden. Man blir ju KNÄPP!!!
    Jag fick skicka in papper om vad jag hade för inkomst 3 gånger på 1,5 månad... Först så att dom kunde beräkna hur mycket jag skulle ha när jag var sjukskriven, sen för att dom skulle beräkna hur mycket jag skulle få i graviditetspenning, och sen för att beräkna hur mycket jag skulle få i föräldrapenning... När jag ringde och frågade varför samma papper skulle skickas in 3 gånger på 1,5 månad så får jag till svar att dessa uppgifter ligger ute på olika avdelningar *morr* jag blev så arg så jag bad kärringen att skicka hem tio kopior på blanketten så skulle jag fylla i allihopa så kunde hon skicka runt dom på alla jävla avdelningar dom hade.... Hon blev visst lite ställd då *haha* Men man blir ju trött på detta krångel jämt :/

    SvaraRadera
  3. FK i ett nötskal. Det ska krånglas så mycket bara går *sucka*

    SvaraRadera