V Nathalie: Vår!

12 mars 2012

Vår!

Åh vilket underbart väder! Sitter just nu ute på altanen, Filip sover i vagnen. Har hängt ut täcken/kuddar samt årets första tvätt på tork :) älskar vädret..

Filips toabesök går så himla bra. Inte en olycka sen i torsdags, även när vi är ute med massa kläder på så säger han till när han behöver kissa! Riktigt stolt, men de ska vi vara också eftersom han inte ens är 2 år :) .. Och han vill ju inte ens ha blöja på sig, så han visat ju att han är redo att sluta! Vi åkte till Göteborg till min pappa i lördags, den långa vägen i bilen, ingen olycka i byxorna, sen åkte vi iväg med pappa och sen till Tranemo till några vänner, inte en olycka trots så mycket bilåkande! Han är riktigt duktig .. Han bajsar på toa med, de trodde jag inte eftersom de kan vara obehagligt när man haft blöja, men jodå! De fixar han :) , tur de Så han inte blir förstoppad !! :)
Även om vi är borta hos folk så sköter han toabesöken, inte alla som gör de eftersom de ska vara fullt upp med lek osv, men de fixar han! :)

Han börjar bli så stor våran älskling .. Han äter ju inte välling heller längre! De sluta han med tvärt o de valde han själv! Ja, nu är han stor! Nu är de bara nappen som ska bort .. Men när de blir de vet man inte :) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar