V Nathalie: Med flaskan i mun somnade han gott!

27 januari 2011

Med flaskan i mun somnade han gott!

Med flaskan i mun somnade Filip gott i sin säng.. Lilla gubben! Tänk, snart är han 1 år, 1 ÅR! Vart tusan tog den tiden vägen? Han va ju precis en liten bebis. Kunde liksom ingenting. Men nu kan han de mesta, iallafall de som en sån liten ska kunna.. Eller Ska, finns inga SKA i bebisvärlden. Utan kan kunna..

- krypa
- stå med och utan stöd
- gå (med stöd)
- Säga mamma & pappa, (ibland kommer ett ynka hej också (låter de som))
- Har 4 tänder
OSV OSV OSV ..

Han har blivit så stor, så fort! De tycker dom flesta, han är tidig med de mesta säger dom. Kul o höra .. De dröjer nog inte länge innan han gå själv heller..

igår - Filip sov 30 min på hela dagen, vilket är inte alls likt honom .. Men han va lika glad för de under kvällen o lekte med dom andra barnen! Så söta dom är när dom leker ihop. Ett litet tag där va dom flesta barnen ledsna, de lät ungefär som jag hade ett dagis hemma. Men de gick över efter en liten stund!
Vi började och göra ansiktisbehandling- herregud säger jag bara! De va så himla skönt. Verkligen. Huden är liksom len och sånt idag också. Känns bra. Efter de blev det fotbad. Utan att använda fotfil o sånt utan bara krämer, och plastpåsar + strumpor så blev fötterna helt otroligt mjuka o lena.

1. Sätter fötterna i blöt med lite aloe tvål
2. "skrubbar" med en typ handduk, med en speciell sida på som man tog på fötterna (svårt och förklara) med aloe vera kräm.
3. Smörja in fötterna med någon kräm som kylde ner fötterna
4 på med plastpåsar & strumpor
5 låt verka 15 min
6 ta av påsarna och strumporna
7 smörj in med en annan aloe vera kräm
Fötterna är klara. De låter skitkrångligt men de gick på typ 5 min. Sen skulle de ju verka i 15 också.. Men då kunde man gå runt osv.
Skönt som tusan var de. Och jag ska definitivt ha en till visning här hemma i hopp om att jag själv ska börja sälja. :)

Så om ni är intresserade av något, hör av er! :)
Jag kan rekommendera både de för fötterna och ansiktet, grymt var de!

Sen har dom ju huuuur mycket mer som helst. Tandkrämer, lypsyl, en grej man dricker som rensar kroppen, som även kan ta bort sjukdomar, man kan gå ner i vikt (eftersom den rensar kroppen från massa skit) osv. och masssssaaaa sånt där.


1 kommentar: