V Nathalie: 1 December

1 december 2010

1 December

Ja mina kära vänner, idag är de den 1:a December, och julen närmar sig med stormsteg- jag älskar de! Jag har nog aldrig längtat så mycket till jul som detta året. Helt plötsligt tycker jag julen är mysig. Och de verkar som att denna snön vi har håller sig kvar till jul. Man kan ju alltid hoppas, för på jul ska de vara snö, annars behöver de inte vara snö överhuvudtaget!

Idag kommer tjejerna hit med sina barn. De ska bli så jäkla roligt o träffas igen. Och äntligen kommer Linda, Keven och Chris med ocks¨å. Vi träffade ju dom i veckan o bestämde att vi skulle ses denna veckan. Och så blev det! Josefin + Maja, Johanna + Emil, Jag + Filip , Leijne + Stina kommer. Också Linda såklart.. Som vanligt blir de väl o ta kaffe & fika o bara sitta och babbla, leka med barnen osv. Men jag gillar detta livet, som mamma, inte behöva tänka på någonting mer än mig o min familj. Man tar dagarna som dom kommer så att säga.

Linus ska på julbord med jobbet idag. Så nu är han och jobbar o sen åker han på julbord. Trevligt.

Kaminen brinner i högsta hugg, o jag ska väl ta tag i dammsugning om en stund hade jag tänkt, även moppa golven. De har blivit en dagsvana för mig, o man tycker ju om när de är rent o fint, sån är jag iallfall. De värsta jag vet, är smutsiga golv. Barnen kan inte krypa runt utan att bli skitiga, man kan inte gå utan strumpor för allt skit sätter sig under fötterna, o strumporna blir totalt svarta. Fy fasiken, jag fattar inte såna med skitiga golv. Äckligt hörrni!

Nu ska jag ta tag i det. Lill plutt somnar nog snart också.

Skriver ikväll om hur dagen blev :)





1 kommentar: