V Nathalie: Ändrade planer!

25 januari 2013

Ändrade planer!

Skulle egentligen iväg till ett par kompisar ikväll, såg fram emot de då vi inte träffats på jättelänge. Men så, ringde såklart jobbet o har ont om folk, så där spenderar jag en stund ikväll 20:45-00. De har blivit lite mycket på jobbet nu ett tag å man ställer ju upp! Men tråkigt när man ser fram emot något så blir de ändrat! Jaja, What to do!? :)

3 kommentarer:

  1. Haha ja jag blev lite full o skratt när jag såg den kommentaren :p

    SvaraRadera
  2. Alltså jag ville bara svara på din kommentar du gjorde i en annan blogg för jag vet inte om du kommer se mitt svar jag skrev till henne :) :
    "Hahahaa .. Men va? Handsprit tar bort bakterier jo! Varför används de inom vården annars för? Å tvål å vatten tar bort smuts. Men magsjuka är inte smuts utan bakterier ... Jaja jag säger då de! :)"

    Ja, handsprit dödar bakterier. Magsjuka däremot är inte bakterier så som du påstår. Magsjuka orsakas av virus och sprit biter inte på det. "Viruset dör inte av alkoholbaserade rengöringsmedel, handsprit eller alkogel. Detta eftersom viruset vill kunna klara sig i den mycket frätande magsyran i magsäcken." Klorinbaserade produkter är bäst för rengöring vid magsjuka (du kan googla lite på det).

    Och sen det där inom vården... Det finns andra bakteriebaserade sjukdomar och även vissa virussjukdomar som handsprit biter på och som vårdpersonal försöker undvika. Så som influensa och förkylningsvirus, olika svampåkommor etc. :)

    Hoppas ni blir skonade från magsjuka! Och jag hoppas du inte tycker att jag verkade spydig eller nåt sånt, det var svårt att skriva fakta på ett personligt sätt.. Men jag ville bara att du skulle veta så att ifall någon av er får magsjuka så vet du hur du ska göra för att motverka det :) Asså jag vet ju bara detta för att jag är intresserad, annars är det ju lätt att bara göra så som man hört eller ens föräldrar gjort utan att kolla upp fakta om det..

    Ha det bra! /F

    SvaraRadera
  3. Ja usch och fy. magsjuka är verkligen så äckligt och jobbigt. Tur att det inte brukar vara så långvarigt. Jag bor själv så jag har magsjuka en dag eller två och sen är det över. Men är man en hel familj och det bara går runt så kan det ta lite längre tid kan jag tänka =)
    Ha en fin kväll själv =)

    SvaraRadera