V Nathalie: Oooops

11 mars 2011

Oooops



Här har de vart bloggtorka, ja! Haha ..

Har jobbat, jobbat o jobbat! Älskar de samtidigt som de fortfarande är ganska jobbigt att vara utan min lille plutt. Men han är ju med sin pappa, mannen i mitt o Filips liv som har lika mycket rätt att vara med honom som jag har! mammor får en ganska stor makt över barnen, oftast med än vad papporna får, varför? Är de för att de är vi som burit barnet, fött barnet, och vart mammaledig (oftast)? De där kan nog diskuteras väldigt länge!

Jag och Mammamia tror vi är hönsmammor, när barnen är nyfödda går man in och kollar till dom väldigt ofta när dom sover, så dom verkligen andas osv.Läste i hennes blogg att hon fortfarande gör de trots att hennes barn är rätt stora. Men vadå? De gör jag också.. Gör inte ni de? Kollar inte ni barnen när dom sover?
Nog ett måste enligt mig..

Filip har lärt sig gå, utan stöd! De kommer ett par steg i mellanåt. Han är så söt när han gör de. Han är så stolt och blir så glad. Älskade plutt..

Snart är han 1 år. Väldigt snart. Va sjutton tar tiden vägen?! Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden 11 månader, bara för en dag! De hade vart något.

Häromdagen va jag inne på Borås sjukhus (inget jag nämner här varför,) Men skulle till en avdelning, där man gick in vid förlossningen. Fattar ni att de pirrade i magen? haha .. Guuud! Vill tillbaka .. Men ändå inte. Han är ju våran prins. <3

Imorgon blir de nog kalas hos Sabina, Mathias och lilla Saga som redan fyller 1 år.

(DÅLIG BILD)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar